«فریدم‌نو»: حذف زنان افغانستان از جامعه باید پایان یابد

اطلاعات روز

یک نهاد حقوق بشری موسوم‌ به «فریدم‌نو (Freedom Now)» در واکنش به سرکوب اعتراض آرایشگران زن در کابل گفته است که حذف زنان افغانستان از جامعه باید پایان یابد.

این نهاد امروز (چهارشنبه، ۲۸ سرطان) با نشر ویدیویی از اعتراض آرایشگران زن در صفحه‌ی رسمی توییتر خود، نوشته است که طالبان این اعتراض را با خشونت برهم زده‌اند.

«فریدم‌نو» گفته است که زنان شجاع افغانستان که مدت دو سال علیه ظلم و ستم طالبان اعتراض می‌کنند، با یورش، شکنجه و زندانی‌شدن مواجه شده‌اند.

شماری از آرایشگران زن امروز علیه ممنوعیت فعالیت آرایشگاه‌های زنانه در کابل تظاهرات کردند.

براساس ویدیوها و صداهایی که از این اعتراض به روزنامه اطلاعات‌ روز فرستاده شده، طالبان با شلیک هوایی و خشونت این اعتراض را سرکوب کرده‌اند.

گفته می‌شود که نیروهای طالبان شماری از معترضان را بازداشت کرده‌اند.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه