گذرگاه تورخم برای هشتمین روز مسدود ماند

اطلاعات روز
اطلاعات روز
Photo: Social Media

گذرگاه مرزی تورخم بین‌ افغانستان و پاکستان امروز (چهارشنبه، ۲۲ سنبله) برای هشتمین روز مسدود مانده است.

این گذرگاه چهارشنبه هفته‌ی گذشته (۱۵ سنبله) پس از درگیری میان طالبان و نیروهای مرزی پاکستان مسدود شد.

وزارت خارجه‌ی پاکستان گفته است که طالبان دلایل مسدودشدن این گذرگاه را به خوبی می‌دانند و این گروه را متهم به ساخت تأسیسات مرزی در خاک خود کرده است.

طالبان اما گفته‌اند که آغازگر درگیری نیروهای پاکستان بوده‌اند و این کشور بر خلاف حسن همجواری، این گذرگاه را مسدود کرده است.

منابع محلی در ولسوالی مومنددره ننگرهار به روزنامه اطلاعات گفته‌اند که صدها مسافر و موتر حامل کالاهای تجارتی در دو طرف مرز گیر مانده‌اند.

در سومین روز مسدودماندن این گذرگاه، شماری از تاجران، میوه‌های تازه و سبزیجات شان‌ را در ننگرهار به حراج گذاشتند.

مقام‌های دو طرف بر حل تنش‌ها از طریق گفت‌وگو تأکید کرده‌اند، اما رسانه‌‌های پاکستانی دو روز پیش گزارش دادند که مذاکرات برای بازگشایی این گذرگاه بی‌نتیجه بوده است.

گذرگاه تورخم یکی از مزدحم‌ترین و اصلی‌ترین گذرگاه‌های مرزی کشور است که بارها به‌دلیل مسائل سیاسی و درگیری‌های مرزی مسدود شده است.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

حمایت می‌کنم

در افغانستان، جایی که آزادی رسانه‌ها، مانند بسیاری از آزادی‌های دیگر، سرکوب شده است، اطلاعات روز به ایستادگی در برابر سرکوب ادامه می‌دهد.

با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه