ولایت بغلان
عکس: آرشیف

«جبهه آزادی»: سه طالب به‌شمول یک فرمانده این گروه در بغلان کشته شدند

«جبهه آزادی افغانستان» اعلام کرده است که نیروهای این جبهه در یک حمله در مرکز بغلان، سه طالب، از جمله یک فرمانده این گروه را کشته و دو نفر دیگر را زخمی کرده‌اند.

«جبهه آزادی افغانستان» در ایکس نوشته است که این حمله شام روز سه‌شنبه (۲۸ سنبله) در شهر پلخمری، مرکز بغلان انجام شده و در آن موتر رنجر حامل ملا گلالی، از فرماندهان طالبان هدف قرار گرفته است.

این جبهه همچنین نوشته است که سه سرنشین موتر رنجر طالبان، به‌شمول ملا گلالی مشهور به ابوذر و راننده‌ی وی کشته و دو نفر دیگر نیز زخمی شده‌اند.

«جبهه آزادی افغانستان» افزوده است که ملا گلالی در ولایت بغلان به بازرسی‌های خودسرانه‌ی خانه‌های مردم اقدام و نظامیان پیشین و جوانان را به اتهام عضویت در جبهات ضدطالبان بازداشت می‌کرد.

یک باشنده‌ی شهر پلخمری نیز در صحبت با روزنامه اطلاعات روز تأیید کرد که ملا گلالی همراه با دو محافظ خود حوالی ساعت ۶:۳۰ دقیقه‌ی شام امروز در انفجاری در مرکز شهر پلخمری کشته شده‌اند.

مسئولان محلی طالبان در بغلان تا اکنون در این باره چیزی نگفته‌اند.

«جبهه آزادی افغانستان» دیروز اعلام کرده بود که در حمله‌ی اعضایش به قرارگاه طالبان در منطقه‌ی دوسرکه ولسوالی بگرام پروان، سه طالب کشته و دو نفر دیگر زخمی شده‌اند.

این جبهه روز یک‌شنبه نیز گفته بود که دو جنگ‌جوی طالبان را در یک حمله در ولسوالی دولت‌شاه لغمان کشته و چهار طالب دیگر را زخمی کرده‌اند.