حمله هوایی اسرائیل به یک شفاخانه در غزه؛ «صدها نفر کشته شدند»

آذر
Photo: captured from a video via Hareem Shah on X

مقام‌های صحی در منطقه تحت کنترل حماس در غزه اعلام کردند که در حمله هوایی اسرائیل به یک شفاخانه در این شهر، «صدها نفر کشته شدند».

به گزارش خبرگزاری رویترز، یکی از فعالان مدنی غزه به تلویزیون الجزیره گفته است که شفاخانه الاهلی العربی امروز (سه‌شنبه، ۲۵ میزان) هدف حمله هوایی قرار گرفته است و بیش از ۳۰۰ نفر کشته شده‌اند.

یک مقام وزارت صحت غزه هم گفته است که دست‌کم ۵۰۰ نفر کشته و یا زخمی شدند.

ارتش اسرائیل اعلام کرده است که جزئیاتی در مورد این حمله در دست ندارد.

آژانس سازمان ملل متحد در امور آوارگان فلسطینی (آنروا) نیز اوایل امروز اعلام کرده است که در حمله هوایی دیگر اسرائیل به یک مکتب که به عنوان پناهگاه استفاده می‌شد، دست‌کم شش نفر کشته شده‌اند.

مقام صحی در غزه می‌گویند دست‌کم سه هزار نفر در بمباران شدید ۱۱ روزه اسرائیل در غزه کشته شده‌اند.

بمباران غزه پس از حمله شش اکتبر شبه‌نظامیان حماس به شهرهای اسرائیل آغاز شد.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه