سران پاکستان و تاجیکستان: داشتن حکومت فراگیر برای افغانستان مهم است

اتاق خبر
Photo: @CMShehbaz

شهباز شریف، نخست‌وزیر پاکستان و امام‌علی رحمان، رییس‌جمهور تاجیکستان در یک اعلامیه‌ی مشترک گفته‌اند که داشتن یک حکومت فراگیر برای افغانستان مهم است.

این اعلامیه‌ امروز (چهارشنبه، ۱۳ سرطان) و در پایان سفر دوروزه‌ی شهباز شریف به تاجیکستان صادر شده است.

در این اعلامیه آمده است: «دو طرف توافق کردند که افغانستان صلح‌آمیز، مرفه، به‌هم‌پیوسته و باثبات برای رفاه و پیشرفت منطقه‌ای اساسی است. از این رو، آن‌ها داشتن یک حکومت فراگیر را برای افغانستان مهم دانستند.»

نخست‌وزیر پاکستان دیروز در یک سفر رسمی وارد دوشنبه، پایتخت تاجیکستان شد و با امام‌علی رحمان، رییس‌جمهور آن کشور دیدار و گفت‌وگو کرد.

او در یک نشست خبری مشترک خود با رییس‌جمهور تاجیکستان نیز به مسائل افغانستان اشاره کرد و بر ضرورت اتصال ریلی بین تاجیکستان، افغانستان و بندر کراچی برای تقویت تجارت و همگرایی منطقه‌ای تأکید کرد.

نخست‌وزیر پاکستان در این نشست خبری به مسأله‌ی تروریسم نیز اشاره کرد و تاجیکستان و پاکستان را قربانیان تروریسم دانست.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه