Photo: AFJC

عفو بین‌الملل خواستار آزادی فوری مهدی انصاری از زندان طالبان شد

سازمان عفو بین‌الملل خواستار آزادی فوری و بدون قیدوشرط مهدی انصاری، خبرنگار محلی در کابل از زندان طالبان شده است.

این نهاد امروز (سه‌شنبه، ۱۶ دلو) با نشر اعلامیه‌‌ای گفته است که طالبان این خبرنگار را به‌دلیل استفاده‌ی صلح‌آمیز از حقوق‌‌ بشری‌اش، به‌صورت خودسرانه بازداشت و زندانی کرده‌اند.

سازمان عفو بین‌الملل گفته است که او از محاکمه‌ی عادلانه، دسترسی به وکیل مدافع و ملاقات منظم با خانواده‌اش محروم شده است.

طالبان مهدی انصاری، خبرنگار یک وب‌سایت خبری موسوم به «آژانس خبری افغان» را در ۱۴ میزان سال جاری خورشیدی از غرب کابل بازداشت کردند.

دادگاه ابتدایی طالبان در زون سوم شهر کابل این خبرنگار را به اتهام «تبلیغ علیه نظام» طالبان به یک‌ونیم سال زندان محکوم کرد.

نهادهای حامی خبرنگاران صدور این حکم را «ناعادلانه» دانسته و محکوم کرده‌اند.

طالبان از زمان تسلط دوباره بر افغانستان بارها خبرنگاران و کارمندان رسانه‌ها را بازداشت و زندانی کرده‌اند.

این گروه همچنین محدودیت‌های گسترده‌ای بر فعالیت‌ رسانه‌ها و خبرنگاران وضع و دفتر چندین رسانه را مسدود کرده‌ است.