«جبهه آزادی» از حمله به دفتر ولسوال طالبان در قادس بادغیس خبر داد

اتاق خبر
Photo: Social Media

«جبهه آزادی افغانستان» از حمله به دفتر ولسوال طالبان در قادس بادغیس خبر داده و گفته است که در این حمله سه طالب کشته و دو نفر دیگر زخمی شده‌اند.

این جبهه گفته است که نیروهایش شام دیروز (جمعه، ۲۶ دلو) با انجام یک حمله‌ی تهاجمی به دفتر ولسوالی قادس، با نیروهای طالبان درگیر شده‌اند.

«جبهه آزادی افغانستان» افزوده است که درگیری نیم‌ساعت ادامه داشت و در نتیجه سه عضو طالبان کشته و دو نفر دیگر این گروه زخمی شده‌اند. این جبهه گفته است که نیروهایش در این درگیری آسیب ندیده‌اند.

منابع محلی در بادغیس نیز می‌گویند که حوالی ساعت ۸:۰۰ شب گذشته صدای مهیب ناشی از شلیک سلاح سنگین در مرکز قادس شنیده شد و به‌دنبال آن تیراندازی آغاز شد.

منابع می‌گویند که در حدود ۲۵ دقیقه درگیری شدید ادامه داشته است.

طالبان تا اکنون در این زمینه چیزی نگفته‌اند.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

حمایت می‌کنم

در افغانستان، جایی که آزادی رسانه‌ها، مانند بسیاری از آزادی‌های دیگر، سرکوب شده است، اطلاعات روز به ایستادگی در برابر سرکوب ادامه می‌دهد.

با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه