Photo: sent to Etilaatroz

یک نظامی پیشین در غور به قتل رسید

منابع محلی در غور می‌‌گویند یک فرمانده پولیس حکومت پیشین به اسم «خیرالله» در ولسوالی «تیوره» این ولایت به قتل رسیده است.

به‌گفته‌ی منابع، این نظامی پیشین صبح امروز (شنبه، ۴ حوت) در روستای «پای‌ حصار» ولسوالی تیوره به قتل رسیده است.

یک منبع به روزنامه اطلاعات روز گفت که این نظامی پیشین از سوی افراد تحت امر سیف‌الرحمان صابر، رییس پیشین استخبارات طالبان در تیوره و رییس ارکان فعلی غور، به قتل رسیده است.

اما یک منبع دیگر گفت که این مقام محلی طالبان دست‌داشتن در قتل این نظامی پیشین را رد کرده است.

منبعی که ادعا می‌کند این قتل کار افراد طالبان است، گفت که این نظامی پیشین در مقابل خانه‌اش به قتل رسیده است و فرد متهم به قتل نیز از سوی افراد وابسته به رییس ارکان طالبان از ساحه به محل دیگری منتقل شده است.

به‌گفته‌ی منبع، این نظامی پیشین در زندان طالبان به‌سر می‌برد و به‌تازگی به قید ضمانت آزاد شده بود.

سخن‌گوی والی طالبان در غور نیز دست داشتن افراد این گروه در قتل این نظامی پیشین را رد کرد.

او علت این قتل را «خصومت شخصی» دانست و گفت که نیروهای طالبان فرد متهم به قتل را بازداشت کرده‌اند.

از زمان تسلط دوباره‌ی طالبان بر افغانستان، موارد متعددی از قتل نظامیان پیشین از ولایت‌های مختلف کشور گزارش شده است.

سازمان ملل متحد نیز موارد متعددی از قتل فراقانونی، بازداشت خودسرانه و شکنجه‌‌ی نظامیان و مقام‌های حکومت پیشین از سوی طالبان را تأیید کرده است.