فعالان اقتصادی ایران و افغانستان ۴۶ خانه برای زلزله‌زدگان هرات ساخته‌اند

اتاق خبر

فعالان اقتصادی ایران و افغانستان و بنیاد خیریه «مکتب‌ساز»، ۴۶ خانه برای زلزله‌زدگان هرات ساخته‌اند.

به گزارش خبرگزاری دولتی باختر که اکنون تحت کنترل طالبان است، این خانه‌ها امروز به زلزله‌زدگان تحویل داده شده است.

سعید خطیبی، مسئول پروژه‌ی ساخت این خانه‌ها گفته است که هزینه‌ی ساخت هر خانه هشت هزار دالر و هزینه‌ی مجموعی آن ۳۶۸ هزار دالر امریکایی شده است.

او افزوده است که این خانه‌ها در برابر سرما، گرما و زمین‌لرزه‌ی شدید مقاوم اند.

این خانه‌ها با عنوان «شهرک همدلی بوتان» ساخته شده‌اند.

باختر نوشته است که در منطقه‌ای که این خانه‌ها ساخته شده، سیستم آبرسانی و مسجد نیز فعال شده است.

زمین‌لرزه‌های پیاپی در ماه میزان سال ۱۴۰۲ خورشیدی در ولسوالی زنده‌جان و چندین ولسوالی دیگر هرات، صدها خانه را ویران کرد و جان بیش از هزار و ۳۰۰ نفر را گرفت.

براثر این زمین‌لرزه، صدها نفر آواره شدند و شماری از آنان هنوز نتوانسته‌اند دوباره در مناطق خود خانه بسازند.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه