منابع در هرات از افزایش بهای آب خبر می‌دهند

اتاق خبر
Photo: Social Media

منابع معتبر در هرات تأیید می‌کنند که بهای آب در این ولایت افزایش یافته است.

دو منبع در هرات به روزنامه اطلاعات روز گفتند که طالبان با صدور مکتوبی از مرکز، به زون‌ها ابلاغ کرده که به قیمت هر مترمکعب آب مصرفی منازل مسکونی و اماکن تجاری از ۱۰ تا ۱۵ افغانی افزوده شده است.

بر اساس این تصمیم طالبان، نرخ هر مترمکعب آب برای خانه‌ها از ۲۵ به ۳۵ افغانی و برای اماکن تجاری از ۳۵ به ۵۰ افغانی افزایش یافته است.

یکی از منابع می‌گوید که این نرخ جدید برای تمام زون‌ها تعیین شده و قرار است از اول جوزا اجرایی شود.

اداره‌ی عمومی آب‌رسانی که تحت مدیریت طالبان است تاکنون در این زمینه به‌گونه رسمی چیزی نگفته است.

افزایش نرخ آب در شرایطی صورت گرفته که وضعیت معیشتی مردم روزبه‌روز وخیم‌تر می‌شود. برخی از باشندگان هرات می‌گویند که طالبان به‌جای درک وضعیت اقتصادی مردم، در پی تحمیل مالیات‌های سنگین هستند.

یکی از ساکنان هرات در گفت‌وگو با روزنامه اطلاعات روز گفت: «واقعاً تصمیم ظالمانه است… بدون هیچ‌گونه مشورت با مردم، ناگهان قیمت آب را افزایش داده‌اند، در حالی که مردم در بدترین شرایط اقتصادی قرار دارند. این‌ها به فکر مردم نیستند، تنها به فکر پر کردن جیب خود هستند.»

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه