طالبان ۱۴ نفر را در زابل و کابل در ملاءعام شلاق زدند

اتاق خبر
Photo: supremecourt.gov.af

دادگاه عالی طالبان از اجرای حکم شلاق در ملاءعام بر ۱۴ نفر، به‌شمول یک زن در ولایت‌های زابل و کابل خبر داده است.

این دادگاه با نشر اعلامیه‌‌ای گفته است که امروز (چهارشنبه، ۱۵ اسد) در ولسوالی شاه‌‌جوی ولایت زابل چهار نفر به اتهام دزدی و لواط و سه نفر، به‌شمول یک زن به اتهام «روابط نامشروع» در ملاءعام شلاق زده شدند.

براساس اعلامیه‌ی دادگاه عالی طالبان، این افراد بین ۲۰ تا ۳۰ ضربه شلاق زده شدند.

دادگاه عالی طالبان همچنین با نشر یک اعلامیه‌ای دیگر گفته است که هفت نفر دیروز در کابل به اتهام خریدوفروش تابلیت‌های نشئه‌آور، مشروبات الکلی و چرس، شلاق زده شدند.

طبق اعلام دادگاه عالی طالبان، این افراد بین ۱۰ تا ۳۹ ضربه شلاق زده شدند و به یک تا سه سال حبس تنفیذی نیز محکوم شده‌اند.

طالبان از زمان تسلط دوباره بر افغانستان بارها افراد متهم را در ملاءعام شلاق زده‌اند و ده نفر را نیز در حضور صدها تماشاگر اعدام کرده‌اند.

نهادهای بین‌المللی حقوق‌‌ بشری اعدام و مجازات بدنی افراد متهم را خلاف قوانین بین‌المللی و کرامت انسانی می‌دانند و خواستار توقف آن هستند.

با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه