جسد یک راننده‌ی جوان در سمنگان پیدا شد

آذر

فرماندهی امنیه‌ی طالبان در سمنگان تأیید کرد که راننده‌ی جوانی که دو ‏هفته قبل ربوده شده بود، جسدش پیدا شده است.‏

این جوان ۲۲ ساله، گل‌محمد نام داشت و باشنده‌ی اصلی منطقه‌ی ‏گل‌قشلاق شهر ایبک سمنگان بود. او در شهر ایبک تاکسی‌رانی ‏می‌کرد.‏

حشمت‌الله رحمانی، سخن‌گوی فرماندهی امنیه‌ی طالبان در سمنگان گفته ‏است که گل‌محمد دو هفته قبل ربوده شده بود و جسدش روز گذشته ‌‏(دوشنبه، ۱۰ قوس) از یک گودال در ولسوالی حضرت‌سلطان پیدا شده ‏است.‏

به‌گفته‌ی رحمانی، ربایندگان موتر گل‌محمد را با خود برده‌اند.‏

تا کنون انگیزه‌ی این قتل روشن نیست، و فردی هم در پیوند به این ‏رویداد بازداشت نشده است‎.‎

جرایم جنایی و قتل علی‌رغم ادعای طالبان درباره‌ی امنیت سراسری، همچنان در ‏کشور ادامه دارد.‏

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه