منابع: طالبان چهار غیرنظامی را از پنجشیر بازداشت کرده‌اند

اطلاعات روز
Photo: Provided

منابع محلی در پنجشیر می‌گویند که طالبان چهار غیرنظامی را از ولسوالی «دره» این ولایت بازداشت کرده‌اند.

به‌گفته‌ی منابع، این افراد دیروز (جمعه، ۲۲ جوزا) از منطقه‌ی «دره عبدالله‌خیل‌» ولسوالی دره بازداشت شده‌اند.

طبق اطلاعات منابع، افراد بازداشت‌شده «ملک جی فرند عزیزالرحمان، احمدجان فرزند عزیزالرحمان، غلام‌اکبر
فرزند غلام‌حیدر و مالک فرزند محمداکبر» نام دارند.

منابع می‌گویند که هنوز روشن نیست که طالبان این افراد را به چه اتهامی بازداشت کرده‌اند.

طالبان از زمان تسلط دوباره بر افغانستان، بارها جوانان اهل پنجشیر را بازداشت و زندانی کرده‌اند. در برخی موارد این افراد به اتهام ارتباط به جبهه‌های مسلح مخالف طالبان بازداشت و زندانی شده‌اند.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه