اصابت یک راکت طالبان جان پنج کودک را گرفت

اطلاعات روز: اصابت یک راکت شلیک‌شده از سوی طالبان در یک محل بازی کودکان در ولایت لغمان، دست‌کم جان پنج کودک را گرفت و دو تن دیگر را زخمی کرد.
سرحدی زواک سخن‌گوی والی لغمان به رسانه‌ها گفته که این راکت به یک مکان بازی کودکان در منطقه‌ی عمرزی در شهر مهترلام، مرکز این ولایت اصابت کرده است.
آقای زواک افزوده که در این رویداد کودکان بین سنین هفت تا 12 ساله کشته و زخمی شده‌اند. او تعداد کشته‌شده‌ها را پنج تن گفته است.
زواک گفته که کودکان زخمی برای درمان به شفاخانه منتقل شده‌اند.
مقام‌های لغمان می‌گویند این راکت از سوی طالبان شلیک شده است، اما تاکنون هیچ گروهی به‌شمول طالبان مسئولیت شلیک آن را به عهده نگرفته است.
کودکان از قربانیان اصلی جنگ در افغانستان‌اند. براساس آمار سازمان‌های بین‌المللی تلفات غیرنظامیان، مخصوصاً تلفات کودکان در سال جاری در افغانستان افزایش یافته است.
آمار سازمان ملل متحد نشان می‌دهد که تنها در سه ماه نخست سال جاری میلادی ۲۱۰ کودک در جریان منازعات مسلحانه در افغانستان کشته و ۵۰۰ تن دیگرشان زخمی شده‌اند.

دیدگاه‌های شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *