ارگ: نباید خون شهروندان افغانستان برای اهداف بیگانگان در کشورهای دیگر ریخته شود

اطلاعات روز
اطلاعات روز

اطلاعات روز: ارگ ریاست‌جمهوری پس از نشر گزارش‌ها از کشته شدن دو هزار افغان در جنگ داخلی سوریه می‌گوید که مخالف جنگ‌های نیابتی در افغانستان و کشورهای دیگر است و نباید خون فرزندان افغانستان برای اهداف بیگانگان در کشورهای دیگر ریخته شود.
شاه حسین مرتضوی، سرپرست دفتر سخن‌گوی ریاست‌جمهوری در این رابطه می‌گوید: «ما مخالفت خود را با هرنوع جنگ نیابتی در افغانستان بارها اعلام کرده‌ایم و همین‌گونه مخالفت خود را با جنگ نیابتی در کشورهای دیگر هم به‌صراحت اعلام کرده‌ایم. نباید خون فرزندان این وطن برای اهداف بیگانگان در کشورهای دیگر ریخته شود.»
اخیراً یکی از مسئولان «لشکر فاطمیون» ایران گفته است که دستکم دو هزار نفر از جنگ‌جویان افغان در جنگ سوریه کشته و هشت هزار نفر دیگر زخمی شده‌اند.
زهیر مجاهد، مسئول فرهنگی لشکر فاطمیون به روزنامه‌ی شرق ایران گرفته است «تاکنون در این جنگ بیش از دو هزار کشته و هشت هزار زخمی شدند.»
لشکر فاطمیون متشکل از جنگجویان افغانستان است که از طرف ایران به جنگ سوریه و عراق فرستاده می‌شود. گزارش‌ها نشان می‌دهد که ایران با تطمیع مهاجران افغانستان در این کشور، آنان را به جنگ سوریه می‌فرستد. قاسم سلیمانی، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران ایران از طراحان اصلی ایجاد «لشکر فاطمیون» در سوریه گفته شده‌ است که مهاجران افغان را تشویق به جنگ در سوریه می‌کند.

بیشتر بخوانید

دو هزار افغان در جنگ سوریه کشته شده‌اند

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه