راه اندازی یک شبکه تلویزیونی از سوی شهرداری کابل اطلاعات روز: مسؤلان شهرداری کابل گفته‌اند که در بهار سال آینده از سوی این نهاد یک شبکه تلویزیونی در شهر کابل به نشرات آغاز خواهد كرد. به نقل از رادیو کلید، انجنیر محمد اسلم اکرمی، معاون شهرداری کابل گفته است که هدف از راه‌ اندازی این شبکه تلویزیونی، اطلاع رسانی و آگاهی بخشی به شهروندان می‌باشد. وی افزوده است که کارهای ابتداییه این شبکه آغاز شده و در بهار سال آینده، این شبکه تلویزیونی به فعالیت آغاز خواهد کرد. آقای اکرمی از ارائه جزئیات بیشتر در مورد چه‌گونگی کار و پوشش این رسانه خود داری کرده است. او تأکید کرده است که این شبکه پل ارتباطی میان مردم و شهرداری خواهد بود. با این حال مسؤلان در شهرداری کابل ابراز امیدواری می‌کنند که با راه‌ اندازی این شبکه تلویزیونی، فاصله میان باشندگان کابل و این نهاد کم‌تر شود. مسؤلان می‌گویند که از طریق این شبکه‌ تلویزیونی، بسته‌های آموزشی و برنامه‌‌های آگهی بخشی را به نشر خواهند رساند. این در حالی‌ست که در حال حاضر نیز یک نمره ارتباطی تلفونی از سوی شهرداری کابل به خاطر دریافت مشکلات شهروندان در این نهاد فعال است و باشندگان کابل می‌توانند چالش‌های سطح شهر را از این طریق با مسؤلان شهرداری در میان بگذارند.

داعش 106 خانه را به اتهام همکاری با طالبان در ننگرهار آتش زده است

اطلاعات روز: کمیسیون مستقل حقوق بشر از به آتش کشیده شدن خانه‌های 106 عضو گروه طالبان توسط گروه داعش در ولایت شرقی ننگرهار خبر داده است.

این کمیسیون با نشر اعلامیه‌ای گفته در ولسوالی‌های اچین و پچیراگام تعداد ۱۰۶منزل مسکونی به بهانه‌ی این‌که صاحبان این خانه‌ها با گروه طالبان همکاری می‌کنند، از سوی گروه داعش به آتش کشیده شده است.
هم‌چنان در همین ولسوالی‌ها تعداد ۲۲۱۷ فامیل که شامل ۱۴۰۱۷ نفر می‌شود، مجبور به ترک خانه و کاشانه شان گردیده‌اند.
این کمیسیون در اعلامیه‌ی خود از افزایش نقض حقوق بشر توسط گروه داعش در ولایت ننگرهار ابراز نگرانی نموده است.
در این اعلامیه آمده است که گروه داعش ۱۵ غیرنظامی شامل ۷ بزرگ قومی و ۸ فرد عادی از جمله یک کودک را به صورت «بی‎رحمانه‌ای» به قتل رسانده است.

در همین حال بزرگان قومی ولسوالی اچین و نازیان گفته‌اند که  گروه داعش در ولسوالی اچین سه زندان شخصی و در ولسوالی نازیان یک زندان شخصی را برای نگهداری افراد مورد نظر ایجاد کرده‌اند. ‌
هم‌چنان این نهاد حقوق بشری از مسدود شدن تعداد ۵۲ باب مکتب و محرومیت تعداد ۲۷۶۶۷ دانش‌آموز پسر و دختر از حق آموزش و بیکاری تعداد ۶۰۴ آموزگار خبر داده است.
در همین حال این کمیسیون از افزایش نقض حقوق بشر، «کشته شدن افراد ملکی و بزرگان قومی، مختل شدن پروسه عادی آموزش و پرورش، دست‌رسی به خدمات صحی، بی‌جاشدگی گسترده و تخریب سرپناه و کم‌بود وسایل معیشتی، موجودیت زندان‌های غیرقانونی و شخصی» در این ولایت اظهار نگرانی کرده است.
کمیسیون مستقل حقوق بشر از تمام طرف‌های درگيری در کشور ‌مي‌خواهد نقض حقوق بشر و حقوق بشردوستانه را فوراً متوقف ساخته و به مصئونیت جان و مال و حقوق و آزادی‌های مردم ملکی احترام بگذارند. کمیسیون هم‌چنین از تمامی نهادهای مربوطه دولتی و مجامع بین‌المللی می‌خواهد با این وقایع با جدیت برخورد نموده و با شناسایی و تحقیق در زمینه برای دست‌گیری، محاکمه و مجازات ناقضان حقوق بشر و حقوق بشر دوستانه تدابیر و اقدامات جدی، عملی و موثر را اتخاذ نمایند.
پیش از این گروه داعش تصاویر ویدئویی را منتشر کرده بود که در آن نشان می‌داد اعضای این گروه چند عضو اسیر گروه طالبان را مجبور می‌کنند که روی بمب بنشینند و بمب‌ها را زیر پای آن‌ها منفجر می‌کنند.

گروه طالبان به انتشار این تصاویر ویدیویی واکنش نشان داد و کشتار اعضای خود به دست اعضای داعش به این صورت را «غیرقابل تحمل» خواند.

این در حالی است که پیش از این شماری از اعضای گروه طالبان با ابوبکر البغدادی رهبر داعش بیعت کرده بودند.

دیدگاه‌های شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *