کوچ اجباری باشندگان تخار
عکس: شبکه‌های اجتماعی

طالبان ۱۰۰ خانواده را در ولسوالی خواجه بهاءالدین تخار مجبور به کوچ کردند

منابع محلی در ولایت خواجه بهاءالدین ولایت تخار می‌گویند که کوچی‌های جنوبی و وزیرستانی به این ولسوالی هجوم آورده و به کمک نظامی طالبان، ۱۰۰ خانواده را مجبور به ترک خانواده‌های‌شان کرده‌اند.

یک منبع به روزنامه اطلاعات روز گفت که کوچی‌ها ناوقت روز گذشته (پنج‌شنبه، ۱۴ میزان) به مرکز این ولسوالی هجوم آورده‌اند.

به‌گفته‌ی او، طالبان و کوچی‌ها پس از لت‌وکوب ساکنان محل، پنج نفر را به اتهام فلم‌برداری از جریان کوچ اجباری مردم، بازداشت کرده‌اند.

منبع همچنین مدعی است که طالبان و کوچی‌ها پس از بیرون راندن ساکنان در مرکز ولسوالی خواجه بهاءالدین ولایت تخار، یک سگ را نیز اعدام کرده‌اند.

این درحالی است که روز گذشته منابع به روزنامه اطلاعات روز گفته بودند که طالبان به ۴۰۰ خانواده در مرکز ولسوالی خواجه بهاءالدین، دو روز مهلت داده‌اند تا خانه‌های‌شان را تخلیه و از این ولسوالی کوچ کنند.

این خانواده‌ها تاجیک‌تبار و ازبیک‌تبار هستند. گفته می‌شود که آنها در زمان حکومت مجاهدین به رهبری برهان‌الدین ربانی، در مرکز ولسوالی خواجه بهاءالدین مسکن‌گزین شده بودند.

به‌گفته‌ی منابع، اکنون طالبان مدعی اند که زمین‌هایی که در آن خانه ساخته شده، دولتی است و باید ساکنان این خانه‌ها کوچ کنند.

مسئولان محلی طالبان تاکنون در این باره به رسانه‌ها چیزی نگفته‌اند.