عکس: آرشیف

تعلیق تحصیل دختران؛ کاردار سفارت امریکا به مردان افغانستان: منتظر چه هستید؟

کرن دکر، کاردار سفارت امریکا برای افغانستان در واکنش به تعلیق تحصیل دختران توسط طالبان، از مردان افغانستان خواسته است که در کنار زنان بایستند. او نوشته است که اکنون وقت این کار است و مردان افغان منتظر چه هستند؟

کاردار سفارت امریکا برای افغانستان در رشته توییتی تصمیم طالبان را «غیرقابل درک»، «غیرقابل دفاع» و ضد اسلامی خوانده است.

او گفته است مردانی که این تصمیم را گرفتند افغانستان را به سمت فقر بیشتر سوق دادند.

دکر نوشته است که امریکا به حمایت خود از زنان و دختران افغانستان ادامه خواهد داد.

وزارت تحصیلات عالی طالبان روز سه‌شنبه اعلام کرد که براساس فیصله‌ی کابینه و دستور مولوی ندامحمد ندیم، سرپرست وزارت تحصیلات عالی این گروه، تحصیل دختران در دانشگاه‌های کشور الی امر ثانی «معطل» بماند.

این گروه در کابل و برخی از ولایت‌ها، آموزشگاه‌های خصوصی را نیز به‌روی دختران بسته کرده و مانع ورود دختران به این آموزشگاه‌ها شده‌اند.

در پی اعلام تصمیم طالبان مبنی بر تعلیق تحصیل دختران، نیروهای این گروه مانع ورود دانشجویان دختران به دانشگاه کابل شدند.

این تصمیم طالبان واکنش‌های جهانی را در پی داشته است.