سرپل

یک زن جوان در سرپل «به قتل رسید»

مسئولان امنیتی طالبان در ولایت سرپل می‌گویند که یک زن ۲۵ ساله در ولسوالی کوهستانات این ولایت توسط یک مرد به قتل رسیده است.

دفتر رسانه‌های فرماندهی امنیه‌ی طالبان در سرپل در خبرنامه‌ای گفته است که این رویداد روز گذشته (سه‌شنبه، ۱۰ اسد) در روستای «جرغان» ولسوالی کوهستانات رخ داده است.

به نقل از خبرنامه، این زن جوان خدیجه نام داشته و توسط مردی که هویت وی اعلام نشده، با دست خفه شده و به قتل رسیده است.

فرماندهی امنیه‌ی طالبان در سرپل علاوه کرده است که مردم متهم به قتل این زن جوان در ابتدا فرار کرده بود، اما توسط نیروهای این گروه از روستای «نگاله» ولسوالی کوهستانات بازداشت شده است.

تا اکنون علت و انگیزه‌ی قتل این زن جوان مشخص نشده است.

پولیس طالبان در مورد نسبت این زن و مرد چیزی نگفته، اما یک منبع محلی در سرپل می‌گوید که هر دو باهم زن و شوهر بودند.

در روزهای اخیر این دومین قتلی است که در مربوطات ولایت سرپل اتفاق افتاده است.

هفته‌ی گذشته گزارش شد که یک جوان ۱۹ ساله توسط تفنگ‌داران ناشناس در مربوطات ولسوالی سانچارک ولایت سرپل به قتل رسیده است.