والی ننگرهار: ترور ناکامورا در بیرون از افغانستان طرح‌ریزی شده بود

اطلاعات روز: شاه محمد میاخیل والی ننگرهار گفته است که ترور تتسو ناکامورا، امدادرسان جاپانی در خارج از افغانستان طرح‌ریزی شده بود.

آقای میاخیل، امروز (پنج‌شنبه، 14 قوس) به خبرنگاران گفته که قتل آقای ناکامورا در خارج از افغانستان طرح‌ریزی شده و دلیل آن هم کارهای مؤثر این امدادگر جاچانی در راستای مهار آب در ننگرهار بوده است.

دفتر مطبوعاتی والی ننگرهار در صفحه‌ی فیسبوکش از قول آقای میاخیل نوشته که او در مورد ترور تتسو ناکامورا شواهدی در دست دارد که پس از بررسی با مردم شریک می‌کند.

داکتر تتسو ناکامورا، 73 ساله و پنج همکار افغانش دیروز در جلال‌آباد مرکز ننگرهار کشته شدند.

او و همکارانش زمانی هدف حمله افراد مسلح قرار گرفتند که برای نظارت از یک پروژه آبیاری در مرکز ننگرهار رفته بودند.

آقای ناکامورا نخست زخمی شده بود، اما ساعاتی پس از زخمی‌شدن، جان باخت.

تتسو ناکامورا رییس یک موسسه خیریه جاپانی (پی‌ام‌اس) بود که دولت افغانستان را در مدیریت آب‌ها وجنگل‌ها کمک می‌کرد.

او در سال 1946 در شهر فوکووکا جاپان به دنیا آمد. پس از تحصیل در رشته پزشکی در ۱۹۸۴ به پاکستان رفت تا بیماران جذامی را درمان کند.

دو سال پس از آن به افغانستان آمد و در یکی از روستاهای دوردست یک درمانگاه و نهاد غیردولتی «خدمات درمانی صلح ژاپن» (پی‌ام‌اس) ایجاد کرد.

او سرانجام پس از 30 خدمت به مردم افغانستان، در یک حمله‌ی مسلحانه در شهر جلال‌آباد کشته شد.