مراسم عروسی دسته‌جمعی ۳۶ زوج جوان در هرات برگزار شد

اتاق خبر
Photo: Sent to Etilaatroz

مراسم عروسی دسته‌جمعی ۳۶ زوج جوان امروز (سه‌شنبه، ۳ سرطان) در ولایت هرات برگزار شد.

این مراسم با حمایت مالی یک نهاد خیریه، در «شهرک المهدی جبرئیل» هرات برگزار شد.

محمد اکبری، از برگزارکنندگان این مراسم گفت هزینه‌ی این عروسی برای هر زوج ۸۰ تا ۹۰ درصد کم‌تر از عروسی انفرادی بوده است.

او اضافه کرد که در این مراسم هر زوج بین ۳۰ تا ۵۰ هزار افغانی مصرف کرده است.

شماری از اشتراک‌کنندگان نیز از برگزاری این مراسم استقبال کرده‌اند.

رحمت‌الله، یکی از اشتراک‌کنندگان گفته است که دو سال نامزد بود، اما به دلیل مشکلات اقتصادی نمی‌توانست مراسم عروسی‌اش را برگزار کند‌.

او افزوده که در شرایط بد اقتصادی کنونی، راه‌اندازی این‌گونه مراسم‌ها کمک خوبی برای جوانان است.

در سال‌های اخیر برگزاری عروسی دسته‌جمعی در بخش‌های مختلف کشور رونق یافته و با استقبال جوانان و خانواده‌ها مواجه شده است.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه