وزارت معارف مسوده‌ی پالیسی «تکنالوژی معلوماتی در آموزش و پرورش» را به نظرسنجی گذاشت

اطلاعات روز: وزارت معارف به‌منظور گسترش سواد دیجیتالی در سراسر موسسات تعلیمی کشور، مسوده‌ی پالیسی «تکنالوژی معلوماتی در آموزش و پرورش» را به نظرسنجی گذاشته است.

در اعلامیه‌ی این وزارت که امروز (دوشنبه، 19 حمل) منتشر شده، آمده است که مسوده‌ی پالیسی «تکنالوژی معلوماتی در آموزش و پرورش» در سه بخش تنظیم شده و از شهروندان کشور به‌ویژه متخصصان، استادان، آموزگاران و دیگر منسوبین معارف خواسته شده تا نظریات‌شان در این زمینه را با وزارت معارف شریک کنند.

آموزش تکنالوژی معلوماتی از صنف دهم الی دوازدهم به‌حیث یک مضمون، استفاده از تکنالوژی معلوماتی برای بهبود دسترسی به آموزش و پرورش از طریق آموزش‌های غیرحضوری و الکترونیک و استفاده از تکنالوژی معلوماتی برای تقویت مدیریت موثر و شفاف در سیستم آموزش و پرورش از جمله مواردی است که در این پالیسی از آن‌ها نام برده شده و گفته شده است که به گسترش سواد دیجیتالی در کشور کمک می‌کند.

گفتنی است که وزارت معارف پیش ازاین طرح بدیل درجه‌بندی دانش‌آموزان در مکاتب را نیز به نظرسنجی گذاشته و خواستار ارائه‌ی دیدگاه‌ها و نظریات مردم به ویژه متخصصان، آموزگاران و دیگر منسوبین معارف شده بود.

نوریه نزهت، سخن‌گوی وزارت معارف در صحبت با روزنامه اطلاعات روز گفته بود که در این طرح درجه‌بندی به شکلی است که دانش‌آموزان با درنظرداشت نمرات‌شان به گروپ‌های «الف»، «ب» و «ج» تقسیم‌بندی می‌شود و در صورتی که دانش‌آموزی کمتر از ۵۰ نمره کسب کرده و در گروپ‌های تعیین شده (الف، ب و ج) قرار نگیرند، مکلف است سال بعدی نیز همان صنف را به تکرار بخواند.

او هدف از این طرح را تشویق دانش‌آموزان به درس خواندن و عدم روحیه‌زدایی دانش‌آموزانی که در درجه‌های پایین‌تری قرار می‌گیرند، عنوان کرده بود.